В авангарді агроінновацій: унікальний круговий демо-посів на базі земельного банку Курс Агро

Цього агросезону на угіддях Курс-Агро висіяли нестандартне демо-поле, що складається із двох кіл -  внутрішнє формують пять гібридів соняшника, зовнішнє – десять гібридів кукурудзи. Унікальну технологію посіву ініціювали та провели представники насіннєвої компанії Lidea Seeds HU в рамках нової партнерської концепції «Центр агрокультурних рішень». Як компанія-партнер, Курс-Агро взяла на себе забезпечення обумовленої матеріально-технічної бази для реалізації насіннєвого матеріалу на всіх етапах аграрного циклу.

Таких кругових демо-полів в Україні є лише чотири - кожне покликане дослідити адаптацію нових рослинних гібридів до регіонального клімату. Курс Агро обрали як представника Північного регіону, що об’єднує чотири області (Чернігівську, Сумську, Київську та Житомирську).

Це ідеальний приклад співпраці, що обєднує дві ключові цінності компанії – репутацію та якісний продукт: високо цінуємо партнерські відносини та незмінно тримаємо курс на найвищі стандарти вітчизняної агропромисловості.