Курс-Агро у 2021 році отримала показники врожайності, які суттєво перевищують середні по Україні

Офіційні підсумки щодо врожаю 2021 року свідчать про рекордні показники. Українські аграрії торік зібрали понад 84 млн тонн зернових і зернобобових культур та 22,6 млн тонн олійних культур. Високу врожайність, зокрема, мають соняшник та кукурудза.
Так, за оцінками Державної служби статистики, станом на 1 грудня 2021 року середня врожайність кукурудзи в Україні становить 80,1 ц/га, а загальний валовий збір склав 39,8 млн т.
В свою чергу, команда Курс-Агро завершила збір кукурудзи із заліковою врожайністю близько 100 центнерів з гектара – це суттєво перевищує середній показник по Україні. 
Аналогічно високі показники маємо і по збору врожаю соняшника. Так, залікова врожайність склала 31 ц/га, що вище за середня врожайність по Україні, яка становить 23 ц/га. 
Запорукою такого хорошого врожаю є використання Курс-Агро сучасних технологій та постійне запровадження кращих агроінновацій. А ще – сучасна техніка та злагоджена робота професіоналів своє справи.
Курс-Агро цінує українську землю та підтримує впровадження нових виключно безпечних технологій, дбаючи про баланс між турботою про екологію та потребою у сільськогосподарській продукції.