Курс-Агро скерувала 1,5 мільйони гривень на підтримку важливих соціальних та інфраструктурних ініціатив в регіонах присутності

“Курс-Агро” тісно співпрацює з громадами в регіонах присутності. Так, минулого року, компанія надала підтримку медичній та соціальній сфері на 1,5 мільйони гривень.

 

Із початком пандемії COVID-19 “Курс-Агро”, як соціально відповідальна компанія, скерувала фінансову підтримку на придбання обладнання у сільські заклади охорони здоров'я. Одним із таких став Ризький фельдшерсько-акушерський пункт, що обслуговує понад 300 мешканців. За кошти компанії було придбано стерилізатор для знезараження медичного інструмента. Окрім цього, було задоволено потреби громад в засобах індивідуального захисту та медикаментах першої невідкладної допомоги.

 

Також, за підтримки компанії,  було побудовано дитячий та спортивний майданчики у селі Богданівка (Чернігівська область), надано кошти на добудову даху майбутнього закладу освіти для дошкільнят у селі Богодарівка (Полтавська область), встановлено систему вуличного освітлення у Дідівцях Чернігівської області та реалізовано низку інших важливих проектів.